معتبر ترین پایگاه های جستجو گر برای محققان

یکی از مراحل سخت و حساس‌ در نگارش یک اثر علمی مانند مقاله و پایان نامه ، جستجو برای یافتن مقاله و منابع مرتبط می‌باشد. محققان برای تکمیل پژوهش هایشان معمولا به منابع معتبر نیاز دارند که به آن‌ها استناد کنند. محیطی که محقق از آن استناد می‌کند بسیار مهم است ، زیرا پایگاه هایی وجود دارند که در آن‌ها مقالاتی ارائه می‌شوند که کیفیت بسیار پایینی دارند. اگر محقق به این مقالات استناد کند دچار گمراهی می‌شود و به دنبال آن کیفیت محتوای مقاله اش پایین می‌آید .

 

https://ojdanesh.com/1398/8839/معتبر-ترین-پایگاه-های-جستجو-برای-محققان/

 

آشنایی باپایگاه های جستجو گر معتبر و ایمن :

 

گوگل اسکولار:

گوگل راسکولار اولین ، جامع ترین و معتبر ترین موتور جستجو برای مقالات علمی در تمامی زمینه ها می‌باشد که توسط شرکت گوگل ارائه شده است و دسترسی به این پایگاه‌ برای تمامی محققان آسان به حساب می آید. گوگل اسکولار یک جستجو گر مقالات علمی است که با وارد کردن کلمات کلیدی می‌توان مقالات علمی را جستجو کرد . ازجمله مواد موجود در رشته‌های مختلف دانشگاهی از پزشکی و فیزیک گرفته تا اقتصاد و علوم کامپیوتر در حوزه جستجوی این ابزار رایگان قرار می‌گیرد.

 

سایت سیر:

از دیگر پایگاه‌های معتبر که محققین می‌توانند به آن مراجعه کنند و مقالات مربوطه را از این پایگاه مطالعه کنند. این پایگاه‌ که دارای قدمتی طولانی است  ،مقالاتی را در زمینه علوم کامپیوتر ارائه می‌کند . (اولین پایگاهی که در اختیار تمام محققین قرار گرفته است) . تاریخ تاسیس به سال 1998 است .

 

گت سایتد:

گت سایتد ، یک پایگاه علمی معتبر و از قدرتمندترین پایگاه‌ها که اطلاعات سه میلیون پژوهشگر در آن ارائه شده است . پایگاهی جامع که یک تالار گفتگو در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد که می‌توانند به صورت آنلاین و آفلاین در آن به گفتگو بپردازند.

پژوهش‌های دانشگاهی مایکروسافت:

این پایگاه‌ اطلاعاتی به وسیله شرکت مایکروسافت Microsoft Research تاسیس شده است بیش از ۴۸ میلیون مقاله و آثار علمی دیگری را از بیش از ۲۰ میلیون مولف در خود گنجانده است. در این پایگاه شما می‌توانید از رشته‌های دانشگاهی مختلفی به جستجوی مقاله بپردازید.

 

بیو آنلاین اینترنشنال:

نسبت به دیگر پایگاه های علمی قدرتمند می‌باشد که مقالات کشور های جهان سوم در آن نمایه می‌شود. این پایگاه در سال 1933 تاسیس شده است و مقاله هایی در رشته های کشاورزی ، زراعت ، بهداشت ، غذا و دارو وسلامتی است.در این پایگاه مقالات مربوط به به ۷۰ مجله موجود می‌باشد.

 

پلوس وان:

پلوس وان یک پایگاه بسیار قدرتمند است که مقالات مجلاتی که بعد از داوری سفت و سخت مورد پذیرش قرار گرفته‌اند را نمایه می‌کند. شما می‌توانید مقالات بسیاری را از انتشارات دانشگاهی در این پایگاه بیابید .

 

بیو وان:

یک پایگاه علمی استثنایی برای یافتن مقالاتی در حیطه‌ی علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی است. این پایگاه در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است که در آغاز یکNGO بوده که بعد ز مدت‌ها تبدیل به یک پایگاه اطلاعاتی شده است. این پایگاه مقالات بیش از ۲۵۰۰۰ موسسه در جهان را در خود نمایه می‌سازد.

 

مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی:

این پایگاه‌ در سال ۲۰۰۰ تاسیس شده است که مقالات مختلف در زمینه علوم و تکنولوژی را نمایه می‌سازد. همچنین اغلب مقالات را به صورت رایگان در اختیار محققان قرار داده می‌دهد.

 

ساینس دایرکت:

سانس دایرکت پایگاهی است که در آن متن کامل مقالات علمی ژورنال‌ها و همچنین بخش‌هایی از کتاب‌های علمی از بیش از ۲۵۰۰ مجله و ۲۰۰۰۰ کتاب ارایه می‌شود.

 



 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *